Dennis de Koning

Passie voor onderhandelen

Sinds mijn masterthesis op de universiteit ben ik gefascineerd door onderhandelen. Waarom zijn we soms bereid om uren, zelfs dagen te investeren in het zoeken naar een paar euro voordeel. En laten we andere momenten honderden euro’s liggen en vinden we het helemaal prima?

In de zakelijk wereld gelden dezelfde principes, maar gaat het om duizenden tot honderdduizenden euro’s verschil.

Naarmate mijn ervaring met onderhandelen en de omvang steeds groeide, boekte ik steeds betere resultaten. Maar daarnaast groeide ook de positieve impact op de relatie en het plezier in soms conflicterende gesprekken.

Na 10 jaar sales en salesmanagement wilde ik mijn passie voor onderhandelen vanaf de andere kant van de tafel inzetten, en ben ik twintigveertien gestart. Ik vind het ook leuk om jou of je medewerkers te verbeteren in onderhandelen. Zonder te zeuren om korting of de relatie te beschadigen, maar vanuit je eigen kracht. Je zult zien dat je altijd sterker staat dan je denkt.

Bel me gerust als je interesse is gewekt, of simpelweg als je het leuk vindt om eens van gedachten te wisselen. Ik hoor graag van je!

Dennis